Karriär

Karriär

Karriär

De viktigaste skälen till att du ska fortsätta din karriär på Mindfire är att du delar vårt driv och engagemang. Du gillar högt tempo och att ha mycket att göra. Du gillar det lilla bolaget där allt måste göras av någon och oftast igår. Här blandas tokskap med klokskap och är det något vi vet så är det att hjärnan fungerar bäst när den har roligt. 

Så, hoppas du gillar en arbetsplats med högt i tak, spännande kunder, stora diskussioner och där alla känner sig välkomna. Vi jobbar så platt vi kan och har alltid väldigt roligt på jobbet. För att det här ska funka, måste vi alltid göra vårt bästa.

Vi söker dig som har erfarenhet från Office 365 i någon form. Kanske är det du som planerar och genomför våra utbildningar, träffar kunder i säljmöten eller leder våra projekt. Vi söker alla kompetenser, med både kort och lång erfarenhet.

Du bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Skövde (eller tillräckligt nära för att kunna arbeta där heltid, typ).

Dra iväg ett e-post till karriar@mindfire.se så lovar vi att svara direkt. 🙂

P.S. Har du ingen erfarenhet av Office 365 men är ett konsultämne inom något annat område? Skicka in en ansökan, du med. D.S.

Vi frågar varje vecka våra medarbetare om hur de har det på jobbet. Nedan är en sammanställning av hur de upplever arbetsplatsen .

Office 365 konsult

Vi söker dig som delar vårt driv och engagemang. Du gillar högt tempo och att ha mycket att göra. Du trivs med det lilla bolaget där det mesta måste göras av alla och oftast igår. Vi blandar tokskap med klokskap – hjärnan fungerar bäst när den har roligt. Vi hoppas därför du gillar en arbetsplats med högt i tak, spännande kunder, stora diskussioner och där alla känner sig välkomna. Vi jobbar så platt vi kan och gör alltid vårt bästa.

Du har erfarenhet från eller vill växla över till Office 365 i någon form. Kanske är det du som planerar och genomför våra utbildningar, träffar kunder i säljmöten eller leder våra projekt. Vi söker alla kompetenser, med både kort och lång erfarenhet. Du bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Skövde. (Eller tillräckligt nära för att kunna arbeta i någon av orterna. Heltid, typ). Vi har kunder över hela landet, därför är det viktigt att du kan resa en del.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder utvecklande och utmanande uppdrag. Vi uppmuntrar en stimulerande dialog internt för att skapa och utveckla vår kunskap kring Office 365. I erbjudandet ingår möjlighet till certifieringar eller annan kompetensutveckling. Självklart erbjuder vi konkurrenskraftiga anställningsvillkor.

Allmänt om tjänsten
Du som söker kommer att ingå i ett litet team (vi är idag tre personer) och delta i eller leda projekt där alla arbetar operativt. Problemlösning och förmåga att dokumentera är viktiga delar i din personlighet. Som konsult är du noggrann, engagerad och är van vid att hålla tidsgränser. Arbetet sker ibland ute hos kunder varför det är viktigt med social kompetens. Vi söker konsulter för såväl interna uppdrag som uppdrag ute hos kund.

Anställningen
Heltid
Tills vidare
Månadslön

Kontakt
För mer information kan ni kontakta Paul Linde, 0703 42 42 90 eller paul.linde@mindfire.se.

Ansökan
Ansökan sker till info@mindfire.se. Anställning kan ske löpande.

Om Mindfire
Vi har bara ett mål med Mindfire. Vi vill skapa världens bästa digitala arbetsplats tillsammans med våra kunder där medarbetare kan samarbeta, dela, lära sig, informera och kommunicera. Vi brinner för användningen av den digitala arbetsplatsen. Vi stöttar med ett aktivt och långsiktigt införandestöd. Förutom vår långa erfarenhet från digitala arbetsplatser samt att vi endast rekryterar experter inom området brukar vi framhålla tre skäl att välja Mindfire som partner för en digitala arbetsplats:

MODERNA
Vi är själva en modern arbetsplats och vi har anpassat våra projekt och affärsmodeller efter våra kunders behov och förmågor. Vi är öppna med vilka som är våra kunder och vad vi gör. 

FOKUSERADE
Vi fokuserar på att hitta den lösning som ger största möjliga nytta för våra kunder, givet deras unika behov och situation. 

KONKRETA
Vi ger alltid våra kunder konkreta och användbara redskap för att hantera olika situationer på egen hand. Vi finns alltid där som ett stöd men målet är att ni ska vara så självgående som möjligt på en så hög nivå som möjligt.