Införande

Införande

Dags att skaffa en ny digital arbetsplats? Vårt införandestöd riktar sig till er som vill ha hjälp med etableringen. Hur, vad, när och i vilken ordning? Det kan vi hjälpa er med!

Många som inför ny teknik lägger en stor del av budgeten på tekniken och väldigt lite på införandet. Man utgår gärna ifrån att medarbetarna ska börja använda det nya på rätt sätt automatiskt. Tyvärr fungerar det sällan så. En ny digital arbetsplats kommer till sin rätt först när alla medarbetare fått chansen att lära sig den och när användandet uppdaterats för att dra nytta av de nya funktionerna. Annars är risken stor att några eller andra kommer att hitta sätt att anpassa den nya tekniken till gamla metoder, i stället för tvärtom. Man kommer att försöka cykla på den nya moped ni skaffat. Helt i onödan! Ett ordentligt fokus på införande, och en duktig partner, hjälper er att få ut mesta möjliga av er nya digitala arbetsplats.

I vårt införandestöd ingår bland annat följande:

 

Utbildningar

Vi utbildar alla era medarbetare i den typen av användande som ni vill ha. Vi lär ut allt från övergripande strategier till var man ska klicka.
 

Workshops

Vilka är de bästa metoderna för just er och den teknik ni valt? Tillsammans hittar vi det som passar er bäst.
 

Business champions

Business champions är medarbetare som får extra och tidigare utbildning för att kunna fungera som exempel och hjälpa andra.