Användandestöd

Användandestöd

Använder ni er befintliga digitala arbetsplats på bästa möjliga sätt? Ofta uppdaterar man tekniken men glömmer att anpassa metoderna. Vi har lång erfarenhet av att uppgradera användandet i alla typer av organisationer. Vi hjälper er att hitta och implementera de metoder som passar just er och er organisation bäst.

 

Utbildningar

Vi utbildar alla era medarbetare i den typen av användande som ni vill ha. Vi lär ut allt från övergripande strategier till var man ska klicka.
 

Workshops

Vilka är de bästa metoderna för just er och den teknik ni valt? Tillsammans hittar vi det som passar er bäst.
 

Business champions

Business champions är medarbetare som får extra och tidigare utbildning för att kunna fungera som exempel och hjälpa andra.
 

Support för alla, även slutanvändare

Vi finns där för er genom hela processen och även efteråt. Alla, även slutanvändare, kan ringa oss och få hjälp med sitt användande.
 

Regelbundna avstämningar

Hur ligger ni till? Hur fungerar det vi gjort hittills? Med regelbundna avstämningar ser vi till att vi ligger i fas och får största möjliga effekt av våra insatser.
 

Bevakning av Microsofts roadmap

Vad händer med tekniken? Vi har koll på den senaste utvecklingen och hur planen ser ut framöver. Med oss som partner missar ni ingenting!